Social Media Consultants & Strategies Specialists

Serveis

SOCIAL INTELLIGENCE

Estudi i definició de l’estratègia digital
Després d’analitzar la situació i definir els objectius de la presència onLine, proposem una estratègia en línia amb l’estratègia general de la teva companyia.

Creació i personalització dels canals digitals
T’ajudem a crear els canals més adequats escollint i personalitzant-los, per oferir una imatge homogènia de l’empresa en les diferents plataformes.

Formació de personal en la utilització de les noves eines de treball
Cada dia més, s’ha d’implicar tot el personal en difondre la imatge i la marca de la companyia. Nosaltres ens encarreguem que aquest procés no sigui un maldecap.

 

SOCIAL MEDIA MARKETING

Gestió de la identitat, dinamització dels canals i posicionament de la comunitat virtual de la marca. Podem gestionar els serveis en diferents intensitats d’actuació i en diferents idiomes (català, castellà, francès, anglès…) segons el tipus de negoci, els objectius marcats i les teves necessitats.

SOCIAL VALUE

Gestió de la identitat, dinamització dels canals i posicionament de la comunitat virtual de la marca. Podem realitzar els serveis en diferents intensitats d’actuació i en diferents idiomes (català, castellà, francès, anglès…) en funció del que necessitis.