Social Media Consultants & Strategies Specialists

Qui som

Som un equip multidisciplinar de professionals d’Andorra, avalats per molts anys d’experiència en les nostres respectives especialitats. Ara, hem decidit posar al servei de les empreses els nostres coneixements en diferents àmbits on-line. Fa anys que hem adoptat les “noves tecnologies” web 2.0 i les xarxes socials, invertint una part important del nostre temps en desenvolupar-hi nous serveis, tot realitzant un seguiment actiu de noves tendències i noves eines per anar incorporant-les a la nostra oferta.

 

Noemi RodriguezNoemi Rodriguez

És la responsable de crear i gestionar els continguts que es generen des de Digui. Té una dilatada trajectòria en diversos mitjans de comunicació d’Andorra i Espanya, tan escrits, com radiofònics i televisius. Li agrada l’Earl Grey i és instructora de Kundalini Ioga.

Linkedin eMail

 

 

 

Pere ArmengolPere Armengol

És l’especialista en finances: posa en perspectiva les inversions i el ROI de les diferents xarxes socials -en funció del tipus de negoci- per tal de poder implementar la millor estratègia per a cada client. A més, li encanta la seva cabana al Canadà i prepara uns cappuccinos deliciosos. Després de descobrir Doha en motiu d’un TEDx, vol tornar-hi aviat.

Linkedin eMail

 

 

 

Alfons MirallesAlfons Miralles

És el tecnòleg de l’equip. Té una trajectòria de més de 25 anys d’experiència en diferents empreses IT.  La seva visió estratègica de l’organització està orientada a l’obtenció de resultats. Té un esmolat sentit de l’humor i tot i ser informàtic no és mala persona. Si el deixéssim viatjaria 365 dies a l’any.

Linkedin eMail