Social Media Consultants & Strategies Specialists

Patrocinis

TEDxAndorraTEDxAndorralaVella

És una organització sense ànim de lucre que organitza esdeveniments d’àmbit local, i que està integrada en la xarxa internacional de programes locals (TEDx). Conserven l’esperit original del TED, basat en  l’intercanvi i desenvolupament “d’idees que mereixen ser difoses”. Si tots aportem idees, podrem avançar més i millor.

Digui fomenta l’esperit d’innovació, per aquest motiu, s’interessa per la dimensió social, local i global d’aquest projecte i hi ha apostat col·laborant estretament en les edicions celebrades el passat 2 de maig de 2012 i el 28 de setembre de 2013.

http://www.tedxandorralavella.com


Albert LloveraAlbert Llovera

L’Albert és un clar exemple de com la força de voluntat, l’esperit de superació davant l’adversitat, i la tenacitat et poden permetre assolir els teus somnis. Aquests valors combinats amb el treball en equip, l’han permès continuar en actiu com a esportista d’alt nivell, tot i la seva discapacitat, donant-nos a tots una lliçó de voluntat i perseverança.

A Digui, volem ser com l’Albert quan siguem grans.

http://www.albertllovera.com


Trofeu BorrufaTrofeu Borrufa

El Trofeu Borrufa és una competició d’esquí internacional en la qual particpen esportistes d’entre 13 i 16 anys. Actualment és una de les proves més importants i prestigioses d’esquí alpí infantil del món i pertany al circuit internacional de la FIS (Federació Internacional d’Esquí) i del FIS Children Races Organizing Commitee.

Des de Digui volem donar suport a l’equip organitzador després de més de 20 edicions treballant de manera altruista per convertir el Trofeu Borrufa en una fita destacable de l’esport nacional i internacional, així com en un dels intercanvis culturals més importants dels Pirineus. Precisament és part de la filosofia de Digui potenciar la promoció de negocis del nostre país en l’àmbit internacional així com la consolidació de les futures promeses del nostre país.

http://www.borrufa.ad