Social Media Consultants & Strategies Specialists

Jo Robot ! Automatismes a les xarxes socials.

I Robot!“Gràcies per seguir-nos i esperem veure’t aviat en persona en algun dels nostres establiments :)!”

Segur que alguna vegada has rebut algun d’aquests missatges. Són missatges estàndard, generats automàticament per un ordinador quan detecta un nou follow, i sovint també són la primera causa d’unfollow, en comprovar que darrere un compte no hi ha ningú “real”.

Els motius són evidents: Quan segueixes algú a les xarxes socials no vols estar connectat a una màquina que en funció del que dius et dóna respostes automàtiques, per això ja hi ha contestadors automàtics i números de pagament en països veïns que ho fan.

En segon lloc, si interactuo amb una marca o amb una altra persona, vull que em facin sentir especial, no vull ésser un codi per a una màquina per a la qual no significo res.

Les xarxes socials ens permeten interactuar. Amb amics, desconeguts i persones afins als nostres gustos i interessos. Però també són una gran eina de promoció i difusió dels nostres productes. Si ho fem bé, és clar.

La persona que contacta amb una empresa a través de les xarxes socials n’espera, sobretot, que hi hagi algú- algú de real- al darrere. Espera respostes, i respostes personalitzades.

Social Media implica interactuar amb els teus clients, amics i seguidors, de forma personalitzada. Una maquina no ho fa, ni ho pot fer.

Si una màquina està gestionant els teus comptes per fer aquests missatges, és que no has entès res de què són i com funcionen les xarxes socials.

One thought on “Jo Robot ! Automatismes a les xarxes socials.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *