Social Media Consultants & Strategies Specialists

Facebook Nou Timeline

El 1er de març, Facebook va donar llum verda al nou Timeline per a les pàgines professionals. Fins ara aquesta nova presentació molt més visual, dinàmica i “user friendly” estava reservada als perfils de persones. A partir d’ara els administradors de pàgines Facebook poden convertir els seus perfils al nou Timeline o esperar a la conversió automàtica de totes les pàgines a finals de març.

Amb el nou Timeline s’obre un nou ventall de possibilitats per a les pàgines corporatives. Podem incorporar la mateixa foto de portada panoràmica a la part superior dels nostres perfils per tenir una presentació molt més visual i atractiva sense haver de crear una pàgina de benvinguda (aplicació que- per cert- ja no serà operativa amb el nou Timeline).

Amb el nou disseny, ja no estem limitats a la senzilla cronologia inversa de les nostres publicacions. Els administradors podem ressaltar els missatges importants pujant-los a la part superior de la pàgina per a què els nostres fans els puguin veure immediatament.

El nou taulell de l’administrador també és molt més pràctic a l’hora de gestionar i contestar els comentaris dels fans i també per veure les estadístiques de freqüentació i els nous seguidors!

Val la pena recordar que si tens un negoci a Andorra i encara estàs fent servir perfils de persona com a pàgina professional, cada cop és més important que et passis a una pàgina professional, no només per beneficiar-te de les noves eines sinò també per evitar que Facebook- cada cop es més rigorós en aquest aspecte- et bloquegi el teu perfil.

One thought on “Facebook Nou Timeline

  1. Pingback: El disseny (també) importa | Social Media Friendly

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *